HOVĚZÍ STEAKY Z JIHOAMERICKÝCH CHOVŮ

Hovězí maso získávané z jihoamerických býčků se označuje za
nejkvalitnější maso s vysokou křehkostí a šťavnatostí.

Steaky grilujeme z vyzrálého masa, ochuceného mořskou solí,
pepřem a podáváme s omáčkou dle Vašeho výběru. Způsob
úpravy dle Vaší volby

RUMP STEAK
Libově a šťavnaté maso z hovězí květové špičky
200g
255 Kč
FLAP MEAT – hovězí pupek
Hovězí maso lehce mramorované tukem. Maso je velmi šťavnaté, má jemnou chuť a vůni.
200g
330 Kč
HOVĚZÍ BIFTEK ZE SVÍČKOVÉ
Nejkvalitnější maso, které je vzhledem ke své poloze při pohybu zvířete namáháno opravdu minimálně. Díky tomu má tento sval velmi jemná vlákna a maso je proto velmi křehké.
200g
365 Kč

PŘÍLOHY PRO MASO Z GRILU

Pečené minibrambůrky ve slupce, bylinky, červená cibule 45 Kč
Šťouchané brambory s jarní cibulkou 40 Kč
Farmářské steakové hranolky 45 Kč
Ošatka s chlebem 15 Kč
Rozpečená houstička 10 Kč
Topinka smažená / grilovaná, česnek 7 Kč
200g Restovaná zelenina 70 Kč
Coleslaw salát 45 Kč

 

OMÁČKY A DIPY PRO MASO Z GRILU

Teplé omáčky

Pepřová omáčka 40 Kč
Tymiánová omáčka 40 Kč
Omáčka z červeného vína 40 Kč

 

Studené dipy

Naše BBQ omáčka 25 Kč
Naše tatarská omáčka 25 Kč
Medovo hořčičný dresink 25 Kč
Bylinkový dresink 25 Kč