HOVĚZÍ STEAKY Z JIHOAMERICKÝCH CHOVŮ

Hovězí maso získávané z jihoamerických býčků se označuje za
nejkvalitnější maso s vysokou křehkostí a šťavnatostí.

Steaky grilujeme z vyzrálého masa, ochuceného mořskou solí,
pepřem a podáváme s omáčkou dle Vašeho výběru. Způsob
úpravy dle Vaší volby

RUMP STEAK
Libově a šťavnaté maso z hovězí květové špičky
200g
315 Kč
FLAP MEAT – hovězí pupek
Hovězí maso lehce mramorované tukem. Maso je velmi šťavnaté, má jemnou chuť a vůni.
200g
330 Kč
TELECÍ RIB EYE STEAK
Vysoký roštěnec, který se nachází mezi lopatkami, je vzhledem ke své poloze při pohybu zvířete málo namáhaný a díky tomu a jemnému mramorování se jedná o velmi křehké maso. Doporučujeme vyzkoušet.
200g
325 Kč

PŘÍLOHY PRO MASO Z GRILU

Pečené minibrambůrky ve slupce, bylinky, červená cibule 45 Kč
Šťouchané brambory s jarní cibulkou 40 Kč
Farmářské steakové hranolky 50 Kč
Ošatka s chlebem 20 Kč
Rozpečená houstička 10 Kč
Topinka smažená / grilovaná, česnek 79Kč
200g Restovaná zelenina 75 Kč
Zelný salát mrkví a křenem 45 Kč

OMÁČKY A DIPY PRO MASO Z GRILU

Teplé omáčky

Pepřová omáčka 45 Kč
Tymiánová omáčka 45 Kč
Omáčka z červeného vína 45 Kč

Studené dipy

Naše BBQ omáčka 30 Kč
Naše tatarská omáčka 30 Kč
Medovo hořčičný dresink 30 Kč
Bylinkový dresink 30 Kč